torsdag 3 maj 2012

Skratt är bästa medicinen - Funny Videos kan du återställa Skratt

Har du förlorat förmågan att le och att skratta och vara lycklig?

Under de senaste åren har många människor har en anledning att le och vara lycklig på grund av sina investeringar. Med dånande super Bull Rally på korten på aktiemarknaden, många investerare i världen har all anledning att le och vara nöjd med hur deras aktiekurser gick, eftersom den enda riktningen aktiekurser var på väg var uppe. Men när sub prime bolånemarknaden föll, och bostäder investerarna inte kunde betala sina lån, förlorade många amerikaner sin förmåga att le. Miljarder dollar har torkas av aktiemarknaderna, de terminsmarknaden marknader och marknader forex. Istället för ett leende, det var en anda av tyngd, i stället för skratt, det var en djup känsla av undergång och smärta.

Har du förlorat förmågan att le och skratta och vara lycklig?

Det är en utveckling trend som i strävan att höja en familj och i jakten på sig själv prestation, de flesta föräldrar arbetar och är inkomsttagare. Om du är en mamma, känner du den enorma trycket att försöka klara arbete och med de krav som de små barnen hemma och i skolan. I stressen i rörelse i det dagliga livet, har du förlorat den förmågan att le, och att njuta av ett gott skratt?

Ibland är det inte omständigheter ensam som gör oss att leva genom livet utan förmåga att se saker i ett ljusare ljus och njuta en stund av skratt.

Nyligen läste jag i tidningen att det knappast finns en kvinnlig tv-personlighet som skulle göra det till skönheten program som upprättats tv om hon är över 50 år om hon inte haft botox för att hjälpa henne att upprätthålla en känsla av ungdomlighet. ... men som kan stelnar hennes utseende och gör henne inte visa en känsla av naturligt leende och skratt. Även om jag inte vet hur sant det är, kan vi i vår strävan efter en känsla av skönhet, förlorar vår förmåga att le och skratta naturligt av val.

Istället slogs jag av kraften i skratt och glädje varje söndag när jag observerade en mycket gammal dam i kyrkan som var till synes genomsyrad med förmågan att le och skratta. Hon skulle ha ett skratt i hennes ansikte, som hon börjar dansa runt bänkarna i kyrkan och viftade scraf i luften, omedveten om vad som happenning - och njuta själv. Allt som hon visade var en känsla av glädje och frihet - frihet från bekymmer i denna värld när hon började förlora sig i en djup känsla av dyrkan och skratt .

Behöver vi triggar att hjälpa oss att återfå förmågan att le och skratta? När allt är det inte bara mat som är kryddan i livet, men skrattet gör bördor ljuset.

Se dig omkring överallt som du går om ditt arbete idag. Se skönhet och liv i saker omkring dig. Se kärleken i de händelser som inträffar runt omkring dig, och kom ihåg att le och skratta. Har något konstigt och fruktansvärda som hände dag för att göra dig ledsen? Titta på den ljusare sidan av saker och le. Du hittar bördor lättare. Skratta och hela världen kommer att skratta med dig. Bara börja lära sig att skratta genom att medvetet titta på komedi filmer och roliga filmer och genom att se den ljusare sidan av saken för varje händelse som inträffar i ditt liv varje dag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.